Reciclatori

S.C. GREENLAMP RECICLARE S.R.L. – http://www.greenlamp.ro/

– companie detinatoare a autorizatiei nr. 272/02.12. 2010, revizuita la data de 18.02.2013, valabilă  până la data de 02.12.2020.

– aceasta dispune de urmatoarele tehnologii:

Linia pentru tratarea lampilor fluorescente este conceputa pentru procesarea lampilor fluorescente drepte, in urma acestei procesari rezultand fractii de sticla necontaminate cu metale sau sticla-led.

Linia pentru maruntirea lampilor cu descarcare in gaze de inalta intensitate-HID este destinata tratarii sigure a lampilor cu vapori de mercur, a lampilor cu vapori de sodiu de inalta presiune. Fractiile rezultate in urma acestui proces sunt: sticla; soclurile de plastic si componentele electrice; materialele feroase; pudra fluorescenta.

Procesorul de lampi cu descarcare in gaze de inalta intensitate-HID realizeaza reducerea volumului acestor lampi si dezasamblarea si izolarea componentelor ce contin mercur. In urma acestui proces se obtin urmatoarele trei fractii: sticla, arzator si soclu.

Distilatorul superior este destinat recuperarii mercurului provenit din: pudra fluorescenta colectata din lampile fluorescente si becurile cu vapori de mercur, lampile cu descarcare de intensitate inalta.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!